konijnenverzekering

Konijnenverzekering


Op zoek naar een goedkope verzekering voor jouw konijn? Bereken hieronder direct jouw premie! Hoewel er inmiddels veel verzekeraars zijn die huisdierenverzekeringen aanbieden is Petplan op dit moment nog steeds de enige verzekeraar waar je een konijnenverzekering kunt afsluiten.

Verder zoeken of vergelijken heeft dus in dit geval geen enkele zin. Ondanks dat er geen andere aanbieders zijn is het gelukkig niet zo duur om een goedkope verzekering voor je konijn af te sluiten. Je hebt namelijk al een goede verzekering vanaf € 6,69 per maand!

Nu denk je misschien “waarom zou ik eigenlijk een konijnenverzekering afsluiten?”. Deze vraag is natuurlijk zo gek nog niet. Hoewel een konijn natuurlijk geen groot dier is kunnen de kosten voor de dierenarts net zo goed nog behoorlijk oplopen! Om onvoorziene grote uitgaven voor de zorg van je konijn te kunnen betalen kun je zelf geld aan de kant leggen.

In de praktijk zijn er maar weinig mensen dit ook echt doen. Een verzekering afsluiten is daarom veel eenvoudiger. Waarschijnlijk heb je voor jezelf ook een zorgverzekering afgesloten, dus waarom zou je dit eigenlijk voor je konijn niet doen? Zo weet je in ieder geval zeker dat de kosten voor een bezoek aan de dierenarts altijd betaald kunnen worden. Voor zo’n lage premie hoef je het dus zeker niet te laten!

Zelfs bij deze dierenverzekering voor je konijn kun je kiezen uit een aantal verschillende pakketten en een tweetal aanvullende verzekeringen. Via de onderstaande button kun je eenvoudig de premie en de vergoeding voor jouw specifieke situatie berekenen.