over ons

Over ons


Wie zit er achter deze website en waarom kun jij hier je voordeel mee doen? Ik kan mij goed voorstellen dat je denkt, wie begint er nu een website over het verzekeren van je huisdier. Tja, ik dus. Nieuwsgierig waarom?

Toen ik op zoek was naar een huisdierenverzekering voor mijn hond heb ik zelf alle websites van verzekeraars door moeten spitten om er achter te komen wat daadwerkelijk de beste verzekering is en dat is beste een hele klus!

Ik heb alle verzekeringssites heb ik stuk voor stuk helemaal uitgeplozen en alle polisvoorwaarden gelezen. Daarnaast heb ik alle beschikbare informatie uit forums en ervaringssites over dierenverzekeringen nagelopen om te kijken wat de ervaringen zijn van mensen die hun huisdier bij een bepaalde verzekeraar hadden verzekerd.

Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat de juiste verzekering heel erg afhangt van jouw persoonlijke wensen. Hoewel ik de juiste verzekering voor mijzelf had gevonden kon ik mij voorstellen dat deze informatie ook voor anderen handig zou kunnen zijn. Om jou dus een hoop uitzoekwerk te besparen heb besloten deze website te maken, zodat jij eenvoudig en overzichtelijk een keuze kunt maken voor de beste verzekering voor jouw huisdier in jouw persoonlijke situatie.

Meer informatie?

Ben je benieuwd waar ik voor gekozen heb of wil je meer achtergrond informatie? Op mijn website vind je ook interessante en relevante artikelen over onderwerpen die betrekking hebben op jouw huisdier en het verzekeren tegen medische kosten.