papegaaienverzekering

Papegaaienverzekering


Op zoek naar een goedkope verzekering voor jouw vogel? Waarom een verzekering voor je papegaai afsluiten? Papegaaien zijn geliefde huisdieren, maar net als elk ander huisdier kunnen papegaaien natuurlijk ook ziek worden. Je papegaai verzekeren tegen ziektekosten kan daarom een verstandige keuze zijn.

Temeer omdat papegaaien in vergelijking tot andere huisdieren behoorlijk oud kunnen worden. Hierdoor is er ook een veel grote kans dat de papegaai gedurende zijn leven een keer ziek kan worden.

Voorkom hoge dierenartskosten

De dierengeneeskunde gaat net als de geneeskunde voor mensen steeds verder. Hierdoor is het ook steeds vaker mogelijk om zieke papegaaien te genezen. Wanneer je echter niet verzekerd bent zul je natuurlijk zelf voor alle kosten van de dierenarts opdraaien. Hier kun je natuurlijk bewust voor kiezen, maar veel mensen leggen nu eenmaal geen geld opzij om te sparen voor de ziektekosten voor hun huisdier.

Een bezoek aan de dierenarts komt daardoor in financieel opzicht eigenlijk altijd ongelegen. Wanneer je kiest voor een papegaaiverzekering, dan weet je dat je altijd goed verzekerd bent. Je betaald slechts een klein bedrag per maand voor een dergelijke dierenverzekering en je hoeft je dan geen zorgen meer te maken om eventuele ziektekosten voor je papegaai. Dat is natuurlijk wel zo’n prettig gevoel!

Papegaaiverzekering online afsluiten

Een papegaaiverzekering is overigens niet alleen voor papegaaien. Het is eigenlijk een verzekering voor vogels. Deze huisdierenverzekering kan namelijk ook worden afgesloten voor papegaai-achtige vogels zoals parkieten en agapornissen. Wil jij ook een vogelverzekering voor je papegaai, parkiet of agapornis afsluiten, kijk dan even in het overzicht hieronder.